Rogier van Montfort naar Londen


WESTWOUD – Twee jaar geleden mocht Rogier van Montfort van het gelijknamige timmerbedrijf uit Westwoud al afreizen naar de Olympische winterspelen in Vancouver, Canada om daar te helpen met de inrichting van het Holland Heineken Huis. Deze samenwerking is kennelijk zo goed bevallen dat hij recent opnieuw een uitnodiging mocht ontvangen, dit maal voor de Olympische Spelen in Londen. Ook hier gaat hij zijn diensten op timmergebied aanbieden.

Rogier van Montfort startte in het jaar 2000 met een eigen timmerbedrijf. Als eenmanszaak richt hij zich voornamelijk op de particuliere markt. U kunt hem inschakelen voor allerlei klussen in en rondom het huis. Denk daarbij aan renovatieklussen zoals badkamers, dakkapellen en kozijnen, maar ook grotere zaken zoals het aanbouwen van serre’s en woninguitbreidingen zijn geen probleem. Alleen of in nauwe samenwerking met diverse onderaannemers wordt elke klus tot een succesvol einde gebracht. Actief meedenken met de klant is daarbij een belangrijk handelsmerk van het timmerbedrijf. Kantoor is gevestigd aan de Schakelstraat 20 te Westwoud en het bedrijf aan de Gildeweg in Oosterblokker.

Rogier is enthousiast over de uitnodiging om opnieuw het Olympisch sportfeest van dichtbij te mogen meemaken. In Londen wordt hij verantwoordelijk voor de afbouw rondom het Holland Heineken Huis, zeg maar de thuisbasis van alle Nederlandse sporters en sponsors. ‘In grote lijnen ligt de organisatie rondom de bouw van het huis natuurlijk vast’, legt Rogier uit. ‘Maar soms is er een extra trappetje nodig of moeten er bepaalde leidingen gecamoufleerd worden. Voor al dat soort onvoorziene zaken word ik dan ingezet. Erg leuk werk dat ook nog eens in een zeer dynamische sportwereld plaatsvindt’.

In totaal zijn er zo’n 275 crewleden en 175 professionals betrokken rondom het Holland Heineken Huis. ‘Een aantal van deze vrijwilligers gaat mij daar helpen met de diverse timmerklussen. Ik ga ze helpen om dit alles in goede banen te leiden, vervolgt Rogier. Ik neem de eigen bus mee, die ik speciaal voor deze gelegenheid met veel extra zaken is uitgebreid. Op deze manier kunnen we straks nagenoeg alle klussen snel klaren. En misschien is en dan nog tijd over om, net als in Canada, wat Nederlandse medaillesuccessen van dichtbij te gaan zien. Ik heb er in ieder geval onwijs veel zin in’.

Op de foto Rogier van Montfort voor zijn timmerbedrijf. Wie meer wil weten kan terecht op de recent compleet vernieuwde website van het bedrijf. Hier komt ook een blog te staan waar Rogier dagelijks wat berichten zal plaatsen over zijn werk in en rondom het HHH in Londen. Donderdag 12 juli is hij vertrokken naar de UK

1 reactie


 • Chef 2

  Chef1!

  Ziet er goed uit, veel succes in Londen.
  Mocht je ergens kaarten overhebben dan hou ik mezelf beschikbaar!!
  We spreken
  Ciao

  juli 14, 2012

Laat een reactie achter


Naam*

Email (wordt niet gepubliceerd)*

Website

Jouw reactie*

Verzend reactie

Copyright © Rogier van Montfort | Website by Frenda Websolutions